چگونه !

چگونه انجام دهیم؟!!

چگونه !

چگونه انجام دهیم؟!!

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

بعضی از کسب و کارها هستند که مقررات نماد اعتماد الکترونیکی و مجوز اینماد نیاز ندارند

 

    وبسایت هایی که زیر دامنه وبسایت اصلی هستند. در این حالت صرفا دامنه اصلی باید اینماد دریافت کند و سایت یا وبلاگ زیردامنه به تقاضای اینماد نیازی ندارد.
    وبسایت هایی که یک قسمت تحت عنوان فروشگاه دارند صرفا برای همان بخش باید اینماد بگیرند.
    سایت هایی که برای خدماتی که ارائه می دهند پولی دریافت نمی کنند. به عبارت دیگر ارائه خدمات و سرویس آن ها رایگان است.
    پلت فورم هایی که به خریدارانشان امکان سفارش نمی دهند.

 
طول مدت اعتبار نماد اعتماد الکترونیکی یک سال است. پس از انقضای این بازه ، باید نسبت به تمدید آن اقدام نمود. در غیر این صورت به عنوان متخلف شناخته خواهید شد. فرایند تمدید به این شکل است که صاحب اینماد می بایست سه هفته قبل از انقضای مدت درخواست تمدید خود را به مرکز ارائه دهد. مرکز پس از ارزیابی طول مدت فعالیت ، نسبت به تمدید مجوز اقدام خواهد نمود.
 
 
مدارک لازم برای دریافت مجوز اینماد ( نماد اعتماد الکترونیک )

 

متقاضیان حقیقی:

۱- تصویر مجوز فعالیت (اگر موجود هست)

۲- تعهدنامه شخصیت حقیقی

۳- مدارک فردی : تصویر کارت ملی ، تصویر صفحه اول شناسنامه ، تصویر کارت پایان خدمت (برای متقاضیان آقا و اختیاری) ، عکس ۳*۴ (بصورت اختیاری)، شماره تلفن همراه

۴- آدرس و تلفن ثابت دقیق منزل به همراه کد پستی

۵- آدرس و تلفن ثابت دقیق محل کسب و کار به همراه کد پستی


ادامه مطلب را در صفر تا صد اخذ مجوز اینماد بخوانید.


این مطالب به هیچ عنوان از دست ندهید:

  • chegooneh mahsa
  • ۱
  • ۰

کارت بازرگانی چیست 

بر اساس قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن،اعم از شخص حقیقی و حقوقی،می تواند با داشتن آن، ،اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.

 

⭕️ این تجارت از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد،حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بردارد.بر این اساس، ورود و صدور کالا برای کلیه تجار آزاد نیست و بازرگانانی می توانند مبادرت به ورود و صدور کالا کنند که دارای کارت بازرگانی باشند.

 

 ?اخذ کارت بازرگانی

بازرگانان با اقدام به فعالیت هایی در حوزه واردات و صادرات چرخ اقتصادی و ارتباطی کشورها را به گردش در می آورند.در کشور ما به دلیل موقعیت استراتژیک ، منابع و تولیدات ویژه و بازار همواره بکر، بازرگانان زیادی به امر واردات و صادرات مشغول می باشند.

به طور کلی ؛ کارت بازرگانی به مجوزی اطلاق می شود که بازرگانان با برخورداری از آن، امکان و جواز صادرات و واردات را پیدا می کنند.

 

اشخاص حقوقی متقاضی این کارت ملزم به ثبت شرکت خود در اداره ثبت اسناد و املاک کشور می باشند و میبایست دارای دفاتر رسمی پلمپ شده باشند.( جهت آگاهی از روند قانونی ثبت شرکت و اخذ دفاتر رسمی پلمپ شده، می توانید رجوع به مطالب قبلی وب سایت آواحساب توس نمایید یا این که با تماس با کارشناسان آواحساب از مشاوره های رایگان برخوردار شوید.)

 

⭕️عضویت در اتاق بازرگانی منطقه یکی از مهم ترین شروط جهت اخذ کارت بازرگانی می باشد.

 

روال اخذ این کارت به این گونه می باشد که بازرگانان متقاضی اقدام به تکمیل تقاضا نامه و ارائه آن به شعبه های اتاق بازرگانی می نماید و این شعبات اتاق بازرگانی اقدام به طی کردن مراحل اداری و اخذ کارت بازرگانی از سازمان صنعت و معدن می نمایند.

مرجع صدور کارت بازرگانی در کشور ما ؟ شعب اتاق بازرگانی و سازمان صنعت و معدن می باشند.

طبق قانونی که در جهت حمایت از اقتصاد داخلی و بازرگانان داخلی وضع شده است ؛ در کشور ما تنها به بازرگانان غیر ایرانی که اعطای این کارت در کشورشان برای بازرگانان ایرانی مقدور می باشد ، کارت بازرگانی اعطا می شود.

 

به گزارش تیم پژوهشی آواحساب توس ، اخذ کارت بازرگانی امری حیاتی در جهت تجارت اقتصادی در حوزه صادرات و واردات تلقی می شود و به همین دلیل رقابت شدیدی در جهت کسب کارت بازرگانی در بین بازرگانان و تجار صورت گرفته است.


برای ادامه نطلب می توانید به این لینک مراجعه نمائید: اخذ کارت بازرگانی


مطالب زیر را حتما مطالعه فرمایید:

پلمپ دفاتر تجاری

ثبت شرکت در بیرجند

ثبت شرکت در بجنورد


  • chegooneh mahsa